Ons, Tors, Fre, Lör :P

I onsdags var vi som sagt och red islandshästar.. riktigt skojj =) baby var duktig =)
Sen for vi och fiskade och sov i husvagn. :) Mysigt! Men jävligt jobbigt hade jag det med allla flugor, knort, getingar, broms, osv.. :P Stannade ett tar på torsdagen också.. :P Sen for vi tillbaka till sundsvall och umgicks med Stoffe & Jennie.. Drack öl och hade trevligt =) Sen for vi väg till memento, där det var typ 15 pers.. haha.. så sjöng vi alla fyra kareoke. Summerlovin :P Sen sjöng jag och jennie även bad romance och telephone med lady gaga :)
hahaha tycker synd om dom som lyssnade.. :P

Fredagen blev jävligt lugn på dagen.. var jättebakis heeela dan/och kvällen.. :/ Sen tog man flaskan igen då hos Jens.. :P Blev rätt lugnt för minn del iaf.. var så himla bakis.. :P Men blev lite småonykter iaf.. :P
Sen idag har vi varit på himlabadet och badat.. va jättekul! :) Började med den hemskaste rutchbanan och lyckades snyrr runt å slå i läppen och fick en fläskläpp... :P haha.. trodde fan ja skulle drunkna.. :P
Åkte en stund, gick ut och bada en stund.. riktigt mysigt :) Nu har vi just kommit in igen så nu ska vi väl slå igång en film eller så:) Blir nog att se "killers"

Imorgon blir det Birsta en sväng på ikea osv.. sen åka hem :)

Jobb på måndag.. blää.. hoppas det regnar :P

Hur har ni det hemma i skeå då? =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vill me rida på islänningar... fusk! Hör av dej om du är ledig nån dag i veckan, kanske luncha på stan nån dag? Behöver fixa mej nå kläder... Puss!

2010-07-19 @ 12:27:36
URL: http://gammmorsan.blogspot.com
Postat av: jag :P

Jamen de tycker jag vi kan göra :) Slutar 12 tis & ons. så vi kanske kan träffas då en stund :)

2010-07-19 @ 15:58:40
URL: http://jennyhed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback